Aanhanger netten

Aanhangwagen netten

Stel u wilt onderweg gaan met een lading hout, stenen en dergelijke materialen. De lading ligt, zoals u zojuist gecheckt heeft, vrij stevig in de aanhangwagen, maar is dat ook zo als u onverwacht hard moet remmen of per ongeluk door een diepe kuil rijdt? De vrachtwagen naast u ineens een move maakt, waardoor u moet uitwijken!

Erger nog, er zijn situaties, waardoor u zo hard moet remmen, dat de lading door de achteruit bij u naar binnen komt. Had nu maar een net gespannen.

Uitwaaien.

Even naar de gemeente stortplaats of voor een goeie klant in één keer door naar het recyclingbedrijf. Zonder slechte bedoelingen, maar wel onhandig,  want de bladeren die u net geveegd heeft, liggen nu uitgewaaid over het asfalt deklaag en bij een beetje regen wordt dat spekglad. Gevolg slippartijen, opstoppingen en files of misschien wel ernstiger leed.

Meestal gebeuren ongelukken door haastige en snelle beslissingen. Overdenk van te voren wat u gaat doen en span een zeil of net uit ons netten-assortiment over de aanhangwagen/pick up laadbak. Voorkom vallen en wegwaaien van de lading door middel van een zeilernet.

Afdekken en afnetten van de lading op: 

voertuigen met bakken, afzetbakken, open containers, trailers, kipers, kipertrailers etc.

De lading afdekken of afnetten zou verplicht moeten zijn, maar is het niet.

Wij leveren netten voor over de aanhangwagen en met een net van de Nettencentrale.nl over werkmaterieel, gereedschappen kunt u veilig op pad. 

Hoveniers, stratenmakers en natuurlijk ook particulieren kunnen bij ons de netten bestellen.

NettenCentrale Industriële netten