Nieuwste trend in huisinrichting

De nieuwste trend op het gebied van de Inrichting van woningen, bedrijven , gebouwen en kantoren en op het gebied van styling en design is toch wel een zogenaamd interieur net. 

De interieur netten/balustradenetten/trapgat netten/wand netten/plafond netten worden op maat gemaakt en zijn in vele kleuren leverbaar.

Toepassing

Een balustrade net wordt vaak gecombineerd met een net langs de open zijde van de trap. Dit creëert niet alleen een veilige situatie, maar ook een stijlvol aanzicht en moderniseert uw interieur aanzienlijk. Laat uw trap met,uw balustrade net/veiligheidsnet op maat maken in de kleur wit, zwart, groen of blauw. Wij adviseren een maaswijdte van 50 mm.,  maar deze is te bestellen tot een maaswijdte van 12 cm. Het advies is om de draaddikte op 4 mm te bestellen.Het is al mogelijk vanaf 3 mm. tot en met 5 mm.

Al onze knooploze netten worden vervaardigd uit het sterke materiaal polypropyleen.
Voor een geweldige lichtverdeling in iedere leefruimte is het een tip om de netten te voorzien van licht-spots, welke te bevestigen in deze stijlvolle netten van Nettencentrale.nl. 

Hang de netten aan het plafond of aan de wand, monteer ze aan de balustrade of span de netten boven of in het trapgat. De netten zijn zo trendy, dat wanneer ze in de slaapkamers worden gemonteerd deze met de leukste dingen kunnen worden gedecoreerd. 

Hang bij een meisje de leukste knuffels in het vangnet en hang bij de jongens een paar wilde dieren, vissen of speelautos in het net .. ……super gaaf, die netten van Nettencentrale.nl Bestel ieder gewenst net in iedere kleur en maat bij Nettencentrale.nl

Toepassing voor bedrijven

De nieuwste trend is ook doorgetrokken in het bedrijfsleven. Nettencentrale levert de netten op iedere gewenste maat bij bedrijven. In de entree, de pantry en in kantoren. 

Door een kleine investering in uw bedrijfsinrichting maakt u uw bedrijf en kantoor weer trendy. Pas deze trendy netten toe in het trapgat, langs de balustrade, aan het plafond en aan de wand. Steek een leuk lampje in het net en u heeft direct een mooie lichtverdeling. U voelt zich meer thuis en werkt niet tussen vier muren en onder een door tl-verlichting voorzien systeemplafond. Voor iedere inrichting een net op maat. Bestel goedkoop een stijlvol net voor een 21e eeuws design!

Voor vragen zijn wij altijd telefonisch bereikbaar ook kunt u uw vraag online stellen of vraag direct een offerte aan.
Deze mogelijkheid vind u onder ieder artikel op de website van Nettencentrale.nl