Waar worden netten voor gebruikt?

SPORTEN

Een net wordt tegenwoordig niet alleen gebruikt om de bal tegen te houden in het voetbaldoel of van welke sport dan ook of de vis als trofee tijdelijk in te bewaren.

Netten worden ook veel gebruikt als balvangnet. Op heel veel sportlocaties zul je deze balvangnetten vinden. Van voetbal tot tennis, Ook voor Padelclubs en van waterpolo tot honk en softbal.

NettenCentrale Industriële netten

TRANSPORT EN INDUSTRIE

Ook in de transport en industrie worden vele soorten netten gebruikt om aanhangers of afzetbakken/containers mee af te dekken. Dat wordt ook wel afzeilen genoemd. In de bouwsector wordt veel gebruik gemaakt van netten zoals; valnetten, steigernetten en balustradenetten. Er is een ruime keuze in de kwaliteit van de netten.

TRANSPORT

In de transportwereld worden vooral onze container gaasnetten gebruikt. Deze fijnmazige netten zijn gefabriceerd uit het product polyethyleen en zijn erg sterk. De container gaasnetten zijn in standaard maten van 3,50 m. x 5, 6, 7 of 8 m. en in de kleuren zwart en groen te bestellen op Nettencentrale.nl. De containernetten zijn ook in willekeurige maten te bestellen. De door u gewenste maten (custom-mate)  kunt u handmatig invoeren op de website van Nettencentrale.nl

INDUSTRIE

Zo kunt u bij Nettencentrale.nl kiezen uit vele soorten, maten en kleuren zoals wit, blauw, zwart of groen. Nettencentrale.nl biedt de keuze uit diverse draaddiktes. De draaddikte varieert van 3 mm. tot een draaddikte van 5 mm. Bij het bestellen van een net is het mogelijk om uit diverse maaswijdtes te kiezen. Houd hierbij rekening mee waar uw net, die u volledig custom-made online kan bestellen bij Nettencentrale.nl, voor dient. Valnetten zijn standaard kleinmazig met een maaswijdte van 50 mm. Balvangnetten en doelnetten worden veelal standaard in een maaswijdte van 10 cm geleverd. Deze netten zijn ook in kleinere en in grotere maaswijdte te bestellen.

INFO EN/OF VRAGEN

Wilt u informatie of heeft u vragen over een product, neem dan contact met ons op.

Wij zijn telefonisch bereikbaar 085-0292415, via het contactformulier op de website of vraag een offerte aan via de website. Een offerte vraagt u makkelijk aan. U vindt deze mogelijkheid onder elk artikel op de website. Wij zorgen ervoor dat de offerte binnen no-time bij u komt.