Hoe mooi kan een strak gespannen voetbaldoelnet zijn!

Hoe prachtig is een mooi strak gespannen voetbaldoelnet bij jouw vereniging in het professionele voetbaldoel op het hoofdveld of voetbaldoelen op de bijvelden. Nettencentrale.nl is de juiste leverancier voor ieder sportnet, die u nodig heeft. Nettencentrale.nl verkoopt voetbaldoelnetten in elk gewenste kleur. Ook een dubbel gekleurd voetbaldoel net is voor zowel een professioneel P-doel of een kooidoelnet leverbaar.

NettenCentrale Voetbalnetten

Een paar aanwijzingen die wij ervaren bij de sportverenigingen.

Het meest bestelde artikel bij de voetbalverenigingen is toch wel het 750 x 250 x 80 x 200 cm. in de kleur wit met een draaddikte van 4 mm en een maaswijdte van 10 cm. Echter is ieder doelnet dat Nettencentrale.nl levert in standaard vier verschillende kleuren leverbaar. Denk aan de kleur wit, blauw, groen of zwart. Ook in de draaddikte is er keuze tussen 3 mm. of 4 mm. De maaswijdte varieert van 10 cm tot 5½ cm. Deze laatste valt ook wel onder de noemer “ antivandalisme “. De kleine maaswijdte voorkomt het “in klimmen” van het doelnet met voetbalschoenen wat de houdbaarheid van het voetbaldoelnet  natuurlijk ten goede komt.

Ook andere doelnetten levert Nettencentrale.nl

Naast de professionele maat zijn er netten leverbaar voor de verplaatsbare jeugddoeltjes. U besteld bij Nettencentrale.nl  gemakkelijk een jeugddoelnet, waarvan de maat standaard 500 x 200 x 80 x 150 cm. is. Heeft u liever een doelnet op maat? Dat kan natuurlijk ook! U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Nettencentrale.nl. De makkelijkste manier is ons contactformulier gebruiken of de functie offerte aanvragen, welke u vindt onder ieder artikel op de website. U geeft de hoogte, breedte en “boven diepte” en de “onder diepte” door. U ontvangt dezelfde dag nog één op maat gemaakte offerte met het door u aangevraagde voetbaldoelnet met de juiste maat.

Uitvoering van de netten

Al onze netten zijn standaard knooploos en gefabriceerd uit het materiaal polypropyleen.  Bij de sport voetbal zijn rond ieder veld ook balvangnetten te vinden. Deze balvangnetten gaan langer mee als u deze van het juiste materiaal laat maken door Nettencentrale.nl. Maak uw keuze uit veel verschillende kwaliteiten .Houd rekening met de maaswijdte en draaddikte. De balvangnetten zijn standaard knooploos gefabriceerd, maar wilt u liever een traditioneel geknoopt net dan is dat ook geknoopt leverbaar. De balvangnetten zijn leverbaar in de kleuren groen en zwart, in de maaswijdte 10 cm en 5½ cm en altijd vervaardigd uit polypropyleen.